Seful Departamentului Juridic de la Spitalul Mavromati s-a aruncat intr-o fantana!

Seful Departamentului Juridic de la Spitalul Mavromati s-a aruncat intr-o fantana!
Pentru a-l scăpa de dat socoteală pentru gestul său, familia sa din Liteni, judetul Suceava, a declarat că e un fântânar venit să cureţe fântâna. Victor Niţu ar fi încercat de fapt să se sinucidă ca să scape de cei cărora le-a promis, contra unor sume de bani, slujbe, la un sanatoriu pe care intenţiona să-l deschidă în Botoşani. El a stat internat la Spitalul Suceava pentru două zile, fiind externat joi, 28 august, la cerere.

In după-amiaza zilei de marţi, 26 august, Victor Niţu, şeful Serviciului juridic al Spitalului Judeţean Botoşani ar fi încercat să se sinucidă în curtea mamei sale din localitatea Liteni, aruncându-se în fântână.

A fost scos după aproximativ 30 de minute de către vecinii din zonă, iar familia pentru a ascunde incidentul a declarat reprezentanţilor serviciului de Ambulanţă, sosit la faţa locului, că este de fapt un fântânar din judeţul Botoşani, venit să cureţe fântâna.

Medicii suceveni l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie de coloană cervicală şi contuzie hemitorace. Bărbatul este suferind de Diabet Zaharat de tip II, iar din cauza stresului a sufe-rit şi o criză diabetică. A fost internat la secţia de Diabet a Spitalului Judeţean pentru tratament de specialitate, scrie obiectivdesuceava.ro.

Povestea se pare însă că este alta. Victor Niţu, angajat al Spitalului Judeţean Botoşani, a încercat să se sinucidă ca să scape de cei cărora le-a promis slujbe bănoase la Sanatoriul pentru Bolnavi cronici pe care intenţiona să-l deschidă în Botoşani. In schimbul acestor locuri de muncă, se pare că juristul botoşănean a încasat sume mari de bani.

Citeste si FARA PRECEDENT: Juristul Spitalului Mavromati, in mijlocul unui scandal de inselaciune

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
4

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
20

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
527

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...