Catalin Flutur, despre OUG pregatita de PSD: "Aceasta Ordonanță se numește clar "PRIMARI LUATI CU JAPCA, ALESI LOCALI LUATI CU JAPCA"

Catalin Flutur, despre OUG pregatita de PSD: "Aceasta Ordonanță se numește clar "PRIMARI LUATI CU JAPCA, ALESI LOCALI LUATI CU JAPCA"
Ordonanta de urgenta care va permite migratia alesilor locali il deranjeaza pe fostul primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur.

Acesta crede ca in acest fel se incalca dreptul cetateanului de a fi reprezentat. Flutur a mai adaugat ca, prin acest act normativ, premierul Victor Ponta si PSD-ul vor sa fure alegerile prezidentiale. 

"Aceasta ordonanta se numeste clar: PRIMARI LUATI CU JAPCA, ALESI LOCALI LUATI CU JAPCA. Cred ca in primul rand se incalca dreptul cetateanului de a fi reprezentat. La vot cand merge cetateanul alege, nu numai persoane, ci alege si partidul din care face parte persoana. Aceasta ordonanta este de fapt un furt, dar mai grav este si un furt anticipat pentru alegerile prezidentiale. Sunt convins si eu, si colegii mei, ca PSD-ul si Ponta vor sa fure alegerile prezidentiale. Fraudarea alegerilor nu se face doar prin aceasta ordonanta de urgenta. Ponta, care este competitor a mai dat o ordonanta de urgenta in urma cu o luna si ceva, care permite votul multiplu si turismul electoral. Ce spune Dragnea ca si in 2006 s-ar fi facut la fel, diferenta este de la cer la pamanat. In 2006 s-a dat o lege pe care au votat-o si PSD-istii atunci, Legea 249/2006, care de fapt interzicea migratia politica a alesilor locali. Datorita acelei legi, cel care isi parasea partidul isi pierdea mandatul.",  a declarat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
31

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
111

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
63

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...