Maşină cu număr de Bulgaria, părăsită în câmp după ce şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor!

Maşină cu număr de Bulgaria, părăsită în câmp după ce şoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor!
Teribilist de 21 de ani, fără permis de conducere, autoturism înmatriculat în Bulgaria, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

La data de 26.08.2014, în jurul orei 00.30, poliţiştii rutieri din localitatea Flămânzi, au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autovehicul (înmatriculat în Bulgaria) care rula pe strada General Mihai Cucu, din localitate.

Conducătorul auto a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea și abandonând în cele din urmă autoturismul pe un teren din satul Poiana, oraș Flămânzi, județul Botoșani.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea unui tânăr de 21 ani, din localitatea Flămânzi, ca fiind principalul bănuit că ar fi condus autoturismul. Acesta nu posedă permis de conducere.

S-a procedat la indisponibilizarea autoturismului în vederea continuării cercetărilor; în cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
7

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
432

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
851

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...