„Marcajele pe drumul Botoșani-Suceava sunt provizorii”, susține directorul DRDP-DOCUMENT

„Marcajele pe drumul Botoșani-Suceava sunt provizorii”, susține directorul DRDP-DOCUMENT
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a scos la licitație realizarea marcajelor rutiere și montarea indicatoarelor pe drumul Botoșani-Suceava.

La ora actuală, oricine circulă pe acest drum, recent modernizat, poate vedea că o mare parte dintre aceste lucrări au fost deja executate, dar Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, susține că marcajele deja trasate sunt provizorii.

Contractul pentru care CNADNR organizează licitație, "Lucrări pentru siguranța circulației conform Proiect de reglementare a circulației prin indicatoare și marcaje pentru obiectivul modernizare DN 29", are o valoare estimată de 3,7 milioane de lei, data de deschidere a ofertelor fiind 11 septembrie.

Directorul DRDP Iași dă asigurări că pentru marcajele deja realizate nu s-au cheltuit bani în plus.

"Sunt marcaje provizorii, urmează să mai fie făcute cu benzi rezonatoare, ridicarea consolelor. Nu puteam să lăsăm fără marcaje. Pentru a nu se produce accidente, am cerut constructorului și consultantului să găsească o soluție și s-au făcut aceste marcaje provizorii. Mai vin puse și indicatoare. Nu este finalizat", a declarat Ovidiu Laicu, director DRDP Iași.

În aceste condiții, dat fiind că licitația pentru marcajele rutiere și indicatoare are loc abia în septembrie, data recepției finale a lucrărilor nu se cunoaște încă, deși la vizita recentă a premierului Victor Ponta oficialii de la CNADNR au dat asigurări că recepția finală se va face în cel mult o lună de zile.

Vezi AICI necesarul de lucrări!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
79

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
119

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...