Comunicat de presă: ACL Botoşani, primul pas spre victorie

Comunicat de presă: ACL Botoşani, primul pas spre victorie
Reuniţi în şedinţa Colegiului Director, membrii Alianţei Creştin Liberale (ACL) Botoşani au stabilit astăzi calendarul activităţilor premergătoare campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, ce va avea loc în luna noiembrie a acestui an. Au fost prezenţi cei doi co-preşedinţi, Florin Ţurcanu şi Cătălin Mugurel Flutur, alături de peste 200 de membri ai ACL.

"Johannis preşedinte" a fost motto-ul întâlnirii, iar cei doi co-preşedinţi au oferit şi motivele pentru care actualul primar al Sibiului va fi votat în noiembrie.

"Klaus Johannis a dovedit că vrea să fie preşedintele ţării, el nu a fost împins de la spate de baronii locali, a acceptat fără rezerve această responsabilitate. Klaus Johannis are viziune, valori, decenţă, este un reformator, nu minte şi este consecvent", a precizat Cătălin Mugurel Flutur, co-preşedintele ACL Botoşani.

Florin Ţurcanu a precizat că cel puţin la nivelul judeţului Botoşani, oamenii ar trebui să fie conştienţi de ceea ce a însemnat PSD, iar singura opţiune viabilă este Klaus Johannis.

"Mulţi ani judeţul a fost condus  de PSD şi ştiţi foarte bine cum a arătat acesta. Nu s-a făcut nimic ... Suntem o forţă, avem 48 de primari, avem viceprimari şi sute de consilieri locali. Suntem o armată  şi trebuie facem totul pentru a câştiga alegerile", a declarat Florin Ţurcanu.

Departamentul de comunicare al ACL Botoşani




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
498

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...