Vezi ce i-a reproșat o botoșăneancă premierului Victor Ponta, legat de drumul Botoșani-Suceava!

Vezi ce i-a reproșat o botoșăneancă premierului Victor Ponta, legat de drumul Botoșani-Suceava!
În cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Vlădeni cu zeci de localnici, premierul Victor Ponta i-a întrebat pe aceștia cum li se pare drumul Botoșani-Suceava și dacă au ceva de obiectat.

O botoșăneancă i-a spus premierului că îi mulțumește că a alocat banii necesari pentru realizarea acestei investiții dar i-a spus că...șanțurile sunt pline de buruieni.

“Domnule prim-ministru, noi vă mulțumim foarte mult, chiar este un gest foarte frumos drumul care s-a făcut, dar au rămas șanturi nefăcute, nebetonate, buruienile sunt cât gardurile…", a spus femeia.

Primarul din Vlădeni, Voicu Murariu, a încercat să intervină și a spus că problema cu buruienile e treaba administrației locale de acum, nu mai ține de constructorul drumului.

“Unde? Pe unde?", a fost întrebarea lui Ponta.

“De aici și până în capătul satului", a răspuns botoșăneanca.

“Bine ca mi-ați zis", a replicat Victor Ponta.

Valoarea lucrărilor la drumul Botoșani-Suceava se ridică la 68,3 milioane de lei și au fost finalizate cu un an mai devreme decât termenul prevăzut în contract.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
205

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
37

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
263

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...