Ponta, atac dur la adresa lui Florin Ţurcanu: "Stând după deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean se blocase tot judeţul"

Ponta, atac dur la adresa lui Florin Ţurcanu: "Stând după deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean se blocase tot judeţul"
Premierul Victor Ponta l-a atacat dur, si in termeni care depasesc linia oficiala a demnitarilor, pe presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu.

Premierul, care a amintit despre Florin Turcanu cu expresia "deşteptul ăsta de preşedinte", spune că Florin Turcanu a tinut blocat un judet intreg si ca la Botosani "nu se mai intampla nimic".

"Mai important este ca judetul Botosani, care a fost blocat de un presedinte de Consiliu Judetean, care nici el nu stie cu ce se ocupa inteleg ca nici nu este pe aici, am reusit sa il deblocam pentru proiecte de dezvoltare, si domnul vicepremier Dragnea mi-a spus ca avem 31 de proiecte. Stiti foarte bine ca stand dupa desteptul asta de presedinte de Consiliu Judetean se blocase tot judetul si nu se mai intampla nimic. Ori eu cred ca este nevoie nu doar de cele 31 de proiecte, ci este nevoie chiar mai mult decat atat, vreau sa se apuce lumea de treaba si in felul acesta sa putem imbunatati toata infrastructura locala si sa dam si de lucru la oameni. Pentru ca sunt convins ca cei care vin si castiga licitatii lucreaza cu oameni de aici", a spus Victor Ponta in timpul vizitei oficiale la Botosani, unde a sosit joi seara insotit de vicepremierul Liviu Dragnea.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
76

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
70

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
96

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...