Rețetă de post: Chiftele cu ciuperci și cartofi

Rețetă de post: Chiftele cu ciuperci și cartofi
Pentru că suntem în postul Adormirii Maicii Domnului, iată o rețetă simplă și gustoasă, chiftele cu ciuperci și cartofi.

Ingrediente:
4 cartofi (mari) fierti, 2 cepe, 280 gr ciuperci conserva, 1 legatura patrunjel, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare si piper dupa gust, ulei si faina pentru prajit.

Mod de preparare
Intr-un vas adaugam cartofii fierti zdrobiti, ciupercile taiate marunt, patrunjelul taiat marunt, ceapa razuita, pesmetul, faina, sarea si piperul.
Se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.

Formam chiftelele  cu ajutorul fainei si se prajesc bine  in ulei incins, pe ambele parti.

Chiftelele se scot pe hartie absorbanta, apoi se aseaza pe platou.

Se pot servi cu sos de legume, garnituri, salate, mujdei de usturoi etc.

Sursa bucataria-romaneasca.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
302

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
345

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
470

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...