ACCIDENT cu CINCI masini avariate, provocat de un sofer baut - FOTO

ACCIDENT cu CINCI masini avariate, provocat de un sofer baut - FOTO
Un accident de circulatie a avut loc vineri noapte, putin dupa ora 23:00, atunci cand un sofer baut a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a avariat alte patru autoturisme.

Totul s-a intamplat pe strada Ion Pillat din municipiul Botosani, atunci cand un sofer in varsta de 35 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism marca BMW a acrosat un taxi, dupa care a intrat in plin intr-un autoturism Skoda, care la randul sau a fost impins intr-o Dacie Logan si un Renault.

La fata locului au ajuns si politistii, care l-au testat pe soferul cu aparatul etilotest, rezultand o concentratie de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, dupa care la Politie pentru intocmirea unui dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
465

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
61

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...