Teribil accident de circulatie pe drumul Suceava - Botosani! Un dorohoian si-a pierdut viata! GALERIE FOTO

Teribil accident de circulatie pe drumul Suceava - Botosani! Un dorohoian si-a pierdut viata! GALERIE FOTO
Un cumplit accident de circulatie s-a produs vineri seara, pe DN 29, la iesire din localitatea Dumbraveni, spre Botosani.

Un barbat din Dorohoi, de 25 de ani, Dragoş Prisăcaru, si-a pierdut viata, si o femeie, Gabriela Onofrei, sotia acestuia, in varsta de 20 de ani, a fost grav ranita dupa ce masina cu care se deplasau a intrat in plin intr-o autocisterna.

Cei doi se deplasau intr-un Mercedes, dinspre Suceava catre Botosani, la volan aflandu-se femeia. Intr-o zona cu linie continua, aceasta s-a angajat in depasirea unui alt autoturism, dar de pe contrasens venea o cisterna, Mercedesul intrand in plin in mastodont. In urma impactului, autocisterna a iesit in afara partii carosabile, fiind la un pas de a intra in pompele dintr-o benzinarie.







Autoturismul s-a transformat intr-un morman de fiare, dorohoianul murind pe loc.

La fata locului au ajuns echipaje de la Ambulanta, Pompieri si Politie, femeia fiind preluata si transportata la spitalul din Suceava. Criminalistiii sositi la locul accidentului au inceput masuratorile.

“Din primele cercetari s-a stabilit ca in jurul orei 18.00 la iesirea din comuna Dumbraveni catre Botosani un autovehicul cu volan pe partea dreapta, condus de o tanara de 20 de ani din localitatea Slobozia, judetul Suceava, s-a angajat intr-o depasire neregulamentara fara sa se asigure, pe marcaj longitudinal continuu, moment in care a fost surprinsa din sens opus de catre o autocisterna condusa de un barbat in varsta de 33 de ani din judetul Salaj. In urma impactului autoutilitara a parasit partea carosabila, iar autovehiculul in care se afla soferita impreudenta a fost de asemenea proiectat intr-un alt autovehicul. In urma impactului a rezultat decesul pasagerului care se afla pe scaunul din stanga si ranirea grava a soferitei care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri de specialitate.", ne-a declarat Ionuț Epureanu, purtator de cuvant al IPJ Suceava.

La spital a ajuns si soferul autocisternei cu leziuni mai usoare. Cercetarile continua fiind deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa, urmand a se stabili cu exactitate toate conditiile in care s-a produs evenimentul rutier.

Cei doi soti se intorceau de la niste rude, la care fusesera in vizita. 

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
40

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
32

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...