PNL și PDL au devenit un singur partid și la Botoșani! “Am lăsat deoparte orice amintiri” FOTO

PNL și PDL au devenit un singur partid și la Botoșani! “Am lăsat deoparte orice amintiri” FOTO
Președinții PNL și PDL de la Botoșani, Florin Țurcanu și Cătălin Flutur, au semnat, vineri, protocolul de fuziune a celor două partide și protocolul Alianței Creștin Liberale, constituită pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an.

În urmă cu două zile, liderul PDL Botoșani a semnat și protocolul de fuziune cu Cristian Roman, președintele Partidului Forța Civică, noul partid de pe eșicherul politicii românești după realizarea tuturor acestor fuziuni fiind PNL.

“La Botoșani se naște astăzi marele partid PNL și asigurăm cetățenii din județ că politica noastră va fi politica cetățeanului și începând de astăzi cu prioritate cetățenii vor hotărî ceea ce vom face noi în viitor la nivelul județului. Vom fi mereu în mijlocul cetățeanului, vom prelua toate problemele și ideile lor și prin majoritățile pe care le avem la nivelul Consiliilor Locale, la nivelul Consiliului Municipal și Județean vom promova hotărâri pentru a putea rezolva sau susține interesul cetățeanului", a declarat Florin Țurcanu, co-președinte PNL.

La rândul său, liderul democrat-liberalilor a spus că partidul va acționa doar în interesul cetățeanului, fiind un moment istoric pentru politica românească.

“Este un moment istoric, în două zile am făcut două fuziuni importante, un moment istoric pentru politica din România, probabil cel mai mportant eveniment politic din ultima sută de ani pe eșicherul politic și nu pot decât să apreciez faptul că am reușit, am lăsat deoparte orice probleme, amintiri și am reușit să ne înțelegem și nu ne-am înțeles în interesul nostru, ci al României. România avea nevoie clar de un partid puternic de dreapta, de o forță politică care să se poată contrapune socialiștilor care au dovedit cu vârf și îndesa în ultimii doi ani și jumătate de când sunt la guvernare că nimic nu s-a schimbat, ba din contră mergem mai rău", a spus și Cătălin Flutur, co-președinte PNL.

Principalul obiectiv al noii formațiuni politice este câștigarea alegerilor prezidențiale.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct din mașină, polițiștii locali din Botoșani au intensificat controalele înaintea Paștelui!

astăzi, 15:22
5

Polițiștii locali din Botoșani au identificat, în urma controalelor de săptămâna trecută, două persoane în parcarea supraterană de la Piața Centrală care ofereau spre v&aci...

„Semințele recunoștinței” plantate de elevi și persoane cu dizabilități din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 14:58
56

Două activități de suflet au avut loc în cursul zilei de luni la Liceul „Alexandru cel Bun” din municipiul Botoșani în cadrul unui proiect inițiat de preotul Ioan Iordachi...

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
130

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...