"Oamenii lui Băsescu se regrupează și vor încerca din nou să preia controlul", spune liderul PSD Botoşani!

"Oamenii lui Băsescu se regrupează și vor încerca din nou să preia controlul", spune liderul PSD Botoşani!
Președintele executiv al organizației județene a PSD Botoșani a făcut vineri, în cadrul unei conferințe de presă, unele aprecieri legate de fuziunea dintre PNL și PDL.

Portariuc a spus ca cei care fac parte din noul partid rezultat în urma fuziunii sunt aceiași oameni care au condus și în ultimii ani, având fel de fel de interese, și la nivel local.

"Oamenii lui Băsescu se regrupează și vor încerca din nou să preia controlul așa cum a fost până în 2012, când în acest oraș nu puteai să faci nimic, nu puteai să participi la activitatea economică sau la alte tipuri de activități dacă nu te aflai în acel cerc de influență sau în apropierea imediată a acestei camarile, așa cum am numit-o cu ceva timp în urmă. Am văzut mișcări în ultima perioadă de regrupare, atacuri destul de violente, asta arată disperarea lor, faptul că sunt conștienți că dacă nici în această toamnă nu vor reuși să își promoveze omul de fațadă pe care îl vor împinge spre candidatura la Cotroceni spre a le acoperi în continuare stilul lor de a face politică, sunt conștienți că sunt pe cale de dispariție", a declarat Ovidiu Portariuc.

Liderul social-democrat a spus că votul la ultimele alegeri, cel puțin în municipiul Botoșani, arată că "aceste partide sunt în cădere și nu mai au credibilitate nici în fața propriilor membri".

"Partide care se învârt în jurul procentelor de 10-15%, partide care nu mai sunt votate nici de către proprii membri, e clar că au o problemă de credibilitate. În primul rând ar trebui să își facă ordine și apoi să vină să propună cetățenilor un proiect. Văd aceleași figuri, aceiași oameni care au condus în ultimii 10-15 ani Botoșaniul, care nu și-au lămurit încă propriile probleme, am făcut cunoscute o parte din aceste probleme, vom mai face cunoscute cetățenilor și în următoarea perioadă dimensiunile acestei caracatite locale care a sufocat orice tip de inițiativă liberă sau orice alt tip de inițiativă cetățenească, dacă nu te aflai în această sferă de influență a acestor grupuri", a conchis președintele executiv al PSD.

Acesta este convins ca la alegerile prezidențiale candidatul PSD va ieși învingător.

"Cred că în noiembrie candidatul nostru va câștiga alegerile și va fi finalul unei perioade de aproximativ 10 ani de regim Băsescu, de regim care a dus la discordii în rândul oamenilor, la război români contra români. Am încredere că și botoșănenii vor fi alături de noi și vom face așa cum am promis, o politică îndreptată către oameni și nu o politică a unor grupuri de interese", a mai spus Portariuc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
11

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
27

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
151

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...