Portariuc: "Sunt curios ce e mai important pentru domnul Țurcanu. Rezolvarea unei probleme administrative sau o chestiune politică legată de reunirea familiei"

Portariuc: "Sunt curios ce e mai important pentru domnul Țurcanu. Rezolvarea unei probleme administrative sau o chestiune politică legată de reunirea familiei"
Reprezentanții Primăriei Botoșani, împreună cu cei ai Agenției pentru Protecția Mediului, ai Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu, cei de la ADI EcoProces se vor întâlni astăzi, la ora 12.00, la Primărie pentru a încerca găsirea unei rezolvări pentru problema deșeurilor din județ.

Primarul Ovidiu Portariuc l-a sunat și l-a invitat la această întâlnire și pe Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean, și speră ca acesta să ajungă, deși la ora 12.00 este convocată și o conferință de presă la sediul PNL, unde se va semna protocolul de fuziune dintre PNL și PDL. 

"L-am sunat ieri pe domnul Țurcanu și mi-a confirmat că va fi prezent. Sunt curios ce e mai important pentru domnia sa, rezolvarea unei probleme administrative sau o chestiune strict politică legată de această reunire a familiei. Eu cred că e mult mai importantă această problemă administrativă. Mai mulți primari cu care m-am întâlnit deja mi-au relatat că situația scapă de sub control și ca atare am convocat toți factorii  responsabili și care ar putea interveni în acestă situație. Noi suntem implicați din momentul în care ne-au cerut ajutorul. Luni vom avea acea ședință extraordinară de Consiliu Local în care trebuie să explicăm consilierilor cum stă situația. Astăzi este o ședință strict tehnică. Noi încercăm să întindem o mână de ajutor președintelui Consiliului Județean în această situație, dacă va veni astăzi la ședință și încearcă să se implice în această problemă foarte bine, dacă nu...", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
19

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
53

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
203

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...