CUPA ROMANIEI: Transdor Tudora, invinsa cu 4-3 de Kosarom Pascani cu doua penalty-uri inventate de un vasluian! - GALERIE FOTO, VIDEO

CUPA ROMANIEI: Transdor Tudora, invinsa cu 4-3 de Kosarom Pascani cu doua penalty-uri inventate de un vasluian! - GALERIE FOTO, VIDEO
Dupa ce a trecut cu scorul de 4-0 de echipa de Liga a III-a, Bucovina Radauti, formatia botosaneanan Transdor Tudora a parasit Faza a II-a a Cupei Romaniei.

Echipa pregatita de prof. Daniel Schiopu a fost invinsa, miercuri dupa-amiaza, de Kosarom Pascani, cu scorul de 4-3, dupa un arbitraj de tot rasul din partea vasluianului Razvan Beldiman.

Oaspetii au deschis scorul in minutul 5 prin Viorica, cel care a ramas singur in fata portii, l-a driblat pe portar si a marcat cu latul. In minutul 30, Florin Gradinaru a reusit sa egaleze dupa un sut cu stangul trimis din interiorul careului. Balonul a atins si bara inainte de a intra in plasa.



Nu trec trei minute si intra in "rol" centralul Razvan Beldiman. Balonul se afla in careul gazdelor, un fundas este lovit cu bolonul in spate, insa vasluianul dicteaza lovitura de la 11 m pentru un hent vazut doar de el. Diaconu a executat perfect si pascanenii au trecut din nou in avantaj.

Dupa pauza, Tudora, care nu i-a avut pe teren pe Vasile Irimia (accidentat), Marian si Ionut Vasilachi (invoiti) si Alexandru Filip (in probe la o echipa), a inceput in forta repriza secunda, iar in minutul 49 acelasi Florin Gradinaru a trimis balonul cu capul in plasa, reusind din nou egalarea.



Insa, centralul Razvan Beldiman (foto sus) nu a fost de acord cu scorul inregistrat pe tabela si dupa alte trei minute, unul dintre atacantii de la Kosarom Pascani este impins la 20 de m de poarta, acesta mai face cativa pasi si se arunca in careu, iar arbitrul dicteaza din nou lovitura de la 11 m, spre disperarea celor 600 de tudoreni aflati in tribuna. A executat Razlog si a dus scorul la 4-2.



Cu moralul la pamant si cu nervii intinsi la maxim, gazdele mai primesc un gol in minutul 75 prin acelasi Diaconu, care a reluat cu capul balonul trimis spre poarta dintr-o alta lovitura libera inventata de Beldiman.

Pe langa acordarea celor doua lovituri de la 11 m, centralul vasluian a acordat si foarte multe cartonase galbene gazdelor, ba chiar l-a si eliminat pe Maxim in minutu 80. In schimb oaspetii nu au primit acelasi "tratament".



Cu ultimele puteri Transdor Tudora a mai marcat un gol in minutul 85 prin Cosmin Matei, iar in minutul 90 s-au aruncat toti jucatorii in careul advers, insa fara sa mai reuseasca egalarea. Si chiar daca ar fi reusit, centralul vasluian mai gasea un motiv pentru a acorda un alt penalty.

Scor final 3-4, iar Transdor Tudara paraseste cu capul sus competita surprizelor.

GALERIE FOTO:





























































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
107

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
63

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
66

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...