Dumitru Zmău cu gândul la conflictul din Ucraina: “Nu este exclus să vină şi aici într-o zi un nebun prin centru, cu un Kalaşnikov”

Dumitru Zmău cu gândul la conflictul din Ucraina: “Nu este exclus să vină şi aici într-o zi un nebun prin centru, cu un Kalaşnikov”
Dumitru Zmău, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoşani, este îngrijorat de situaţia de la graniţa cu ţara noastră.

În cadrul şedinţei de miercuri a ATOP, acesta a spus că deşi la noi în judeţ nu a fost înregistrat niciun incident de o gravitate extremă, pe viitor nu ar fi exclus ca infractori din Ucraina să vină la noi.

“Ce se întâmplă în unele state vecine e posibil să se întâmple şi la noi. Vedeţi că depozitele de armament din Ucraina au fost sparte. Nu se ştie unde este atâta armament. Nu este exclus să vină şi aici într-o zi un nebun prin centru, cu un Kalaşnikov trăgând în oameni. Ştiţi foarte bine că ucrainienii, şi ruşii şi moldovenii, dar şi românii consumă alcool şi putem avea evenimente de acestea şi atunci tot ce am clădit noi până acum se duce ca un castel de nisip în jos", a spus Dumitru Zmău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
117

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
84

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
104

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...