Angajat al Spitalului Judeţean, dat afară pentru indisciplină!

Angajat al Spitalului Judeţean, dat afară pentru indisciplină!
Un angajat al Spitalului Judeţean Mavromati, din categoria personalului administrativ, a fost dat afară pe motive de indisciplină.

Acesta a lipsit de la serviciu în mod nejustificat, în repetate rânduri, ajungând să fie cercetat de Comisia de Disciplină a unităţii, care a propus desfacerea contractului de muncă în cazul respectivului salariat.

Conducerea Spitalului Judeţean a fost de acord cu propunerea Comisiei de Disciplină, fiindu-i desfăcut contractul de muncă salariatului în cauză.

Am avut un contract de muncă desfăcut pe teme de disciplină, nerespectarea programului de lucru, a declarat Viorel Iliuă, managerul Spitalului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
5

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
157

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
412

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...