Viceprimar oprit de directorul unui liceu să intre în sala de sport! Vezi ce a găsit! FOTO

Viceprimar oprit de directorul unui liceu să intre în sala de sport! Vezi ce a găsit! FOTO
În periplul său prin unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani, la unul dintre liceele vizitate viceprimarul Eugen Ţurcanu a avut parte de o întâmplare oarecum comică.

Ajuns la Liceul “Alexandru cel Bun", fostul Liceu Textil, edilul a vrut să intre în sala de sport, dar directoarea i-a spus acestuia că mai bine nu ar intra. Când a deschis uşa sălii de sport, viceprimarul a rămas uimit: aceasta era un adevărat depozit, cu scaune aruncate peste tot, parchet stricat, şi inflitraţii de la ploaie.

“M-am dus la Liceul Textil şi nu m-a lăsat doamna director să intru în sala de sport că a zis că este o ciupercă şi dacă intru nu mai scap de ea. Fix aşa mi-a zis. Am intrat în sală şi m-am îngrozit, am crezut că ies nişte guzgani de acolo, plouă. Directoarea mi-a spus că aşa era, dar i-am spus că e director de doi ani şi a putut să facă ordine, că poate predecesorul ei nu a făcut ce trebuie", a spus Eugen Ţurcanu.

Acesta a rămas surprins că în mai multe unităţi de învăţământ pe care le-a vizitat, împreună cu viceprimarul Cătălina Lupaşcu, deşi sunt necesare reparaţii urgenţe, directorii nu au solicitat bani de la Primărie.

“Directorii de şcoli care au rămas toţi acum din actul guvernamental majoritatea dacă cumva fac adresă să nu îl supere pe domnul primar, dacă îl supără pe domnul primar doamna Huncă: cum se poate să îl supărăam pe domnul primar? Lasă să plouă, să se dărâme...", a conchis Eugen Ţurcanu.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) LEGO TOWN LA BOTOȘANI SHOPPING CENTER!!!

astăzi, 16:12
47

Orășelul LEGO creativ pentru copii vă așteaptă la centrul comercial Botoșani Shopping Center! Cei mici și mari sunt invitați să experimenteze GRATUIT bucuria jocurilor LEGO, într-un cad...

ISU Botoșani își mărește echipa: Patru posturi scoase la concurs din sursă externă!

astăzi, 16:00
83

Începând de astăzi, s-a dat startul înscrierilor la concursurile organizate pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unor posturi vacante în cadrul Inspectoratului pe...

Sportivii de la LPS Botoșani, campioni naționali (și) la semimaraton U20! (foto)

astăzi, 15:40
27

În perioada 20 – 21 aprilie 2024 sportivii din cadrul secției de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Botoșani au participat la Finala Campionatului Național de Semimaraton pentru...