Topul instituțiilor publice cu cele mai mari datorii la apă!

Topul instituțiilor publice cu cele mai mari datorii la apă!
Societatea Nova Apaserv nu are de recuperat debite doar de la persoanele fizice și juridice ci și de la unele instituții publice.

Potrivit reprezentanților operatorului de apă cea mai mare datorie, ca și instituție publică, o are Spitalul Județean Mavromati, care are facturi neachitate în sumă de peste 819.000 lei.

Pe locul doi se clasează Primăria comunei Mihai Eminescu, cu un debit de 243.711 lei.

Nova Apaserv se află în litigiu atât cu spitalul cât și cu administrația publică locală de la Mihai Eminescu.

Datorii la apă, în sumă de 59.219 lei, înregistrează și Inspectoratul Județean de Poliție, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului care mai are de achitat diferențe la facturi de 24.000 lei și Grupul Școlar Nicolae Bălcescu Flămânzi, cu 37.000 lei.

Valoarea totală a debitelor pe care Nova Apaserv o are de recuperat de la instituțiile publice se ridică la 1,679 milioane de lei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
966

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
289

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...