Bătut cu cruzime de concubina tatălui. Poliţia, alertată de mama naturală a copilului de 7 ani!

Bătut cu cruzime de concubina tatălui. Poliţia, alertată de mama naturală a copilului de 7 ani!
Clipe de coşmar pentru un copil în vârstă de 7 ani, din Frumuşica! Băiatul a căzut victimă furiei concubinei tatălui său, care fără milă l-a lovit de mai multe ori cu un băţ, lăsând urme vizibile pe trupul acestuia.

Autorităţile au fost alertate de către mama naturală a micuţului, care a văzut semne pe corpul copilului, rămas în grija tatălui după ce părinţii s-au despărţit. 

În urma verificărilor făcute de către poliţişti, s-a stabilit că băiatul a fost agresat fizic în data de 20 iulie de Elena A., de 49 de ani, din satul Boşcoteni, Frumuşica.

Micuţul a fost adus marţi la Serviciul de Medicină Legală pentru examinare, concubina tatălui său alegându-se cu dosar penal.

"În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşitii infracţiunii de loviri sau alte violenţe", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a deschis o anchetă în acest caz.

"Am fost sesizați de către mama copilului cu privire la faptul că fiul ei, care a rămas în sistemul familial al tatălui, ar fi fost abuzat fizic. Cazul se află în curs de evaluare, s-au contactat autoritățile locale, reprezentanții Poliției de pe raza comunei Frumușica, care au intervenit", a declarat Lacramioara Maxim, asistent social la Complexul de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
4

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
147

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
36

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...