Ovidiu Portariuc: "Abia aştept să îl văd pe domnul Ţurcanu bătând din palme pe "Verde Înrourat""

Ovidiu Portariuc: "Abia aştept să îl văd pe domnul Ţurcanu bătând din palme pe "Verde Înrourat""
Ovidiu Portariuc, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD Botoşani, spune că mişcarea de pe scena politică pe care doresc să o facă liberalii şi democrat-liberalii, reprezintă de fapt interesele unui grup care încearcă să perpetueze o stare de fapt, un mod de a face politică.

Portariuc spune că e vorba de oamenii lui Băsescu care prin “nişte strategii extrem de abile încearcă să asimileze PNL şi să vină cu o siglă nouă, reuşind să scape de sigla PDL de care românii nu mai vor să audă. Se încearcă păcălirea încă o dată a electoratului dar cu siguranţă de această dată oamenii nu se vor mai lăsa înşelaţi. E de fapt aceeaşi alianţă DA din 2004".

Liderul social-democrat spune că aceste este principalul motiv pentru care liberali cu state vechi vor să plece din partid.

“Deşi noul partid va avea sigla PNL, conţinutul va fi aproape în totalitate al vechiului PDL. Aceştia şi-au asumat faptul că acest partid istoric va dispărea încet şi sigur. PNL a acceptat ca sediul noului partid să fie în Aleea Modrogan, acolo unde este simbolul băsismului şi al PDL de zeci de ani de zile. Noul imn al partidului va fi acel “Verde Înrourat" şi abia aştept să îl văd pe domnul Antonescu intrând la congres şi bătând din palme, nu mai vorbesc de oamenii politici locali, domnul Ţurcanu. E trist dacă nu ar fi comic sau tragic pentru un partid istoric, cu valori într-adevăr liberale şi este de înţeles mişcarea unor oameni care în mod sincer şi autentic au crezut şi cred în continuare în nişte valori", a spus Ovidiu Portariuc.

Acesta este convins că pe plan local liberalii vor fi conduşi de democrat-liberali.

“Pe plan local, probabil se va produce acelaşi lucru. PNL se va muta în sediul PDL, conducerea va fi preluată de către oamenii din PDL, oamenii lui Băsescu, mult mai versaţi în acest tip de politică românească a ultimilor ani", a afirmat social-democratul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
7

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
128

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
55

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...