Opțiunea de fotbal de 10 lei, pusă automat de UPC în grilă. Cum explică UPC de ce nu și-a întrebat mai întâi abonații

Opțiunea de fotbal de 10 lei, pusă automat de UPC în grilă. Cum explică UPC de ce nu și-a întrebat mai întâi abonații
“Extra Fotbal" este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional, explică oficialii UPC, pentru Paginademedia.ro, modul în care va implementa pachetul pentru Liga I.

Cu alte cuvinte, toți abonații UPC primesc automat pachetul de fotbal, pentru o lună gratuit. După o lună, abonații sunt cei care trebuie să anunțe dacă mai vor pachetul sau nu, pentru că acesta costă 10 lei. Dacă nu anunță, vor plăti automat 10 lei în plus, pe lângă abonamentul lor. De ce nu și-a întrebat UPC mai întâi clienții dacă vor de la început pachetul și abia apoi să îl introducă?

Paginademedia.ro a obținut câteva răspunsuri legate de strategia aleasă de UPC, dar și de modul în care abonații pot anunța că nu vor meciurile din Liga I.

Paginademedia.ro: Din punct de vedere al relatiei cu clientii, cum interpretati faptul ca clientul este pus sa faca o actiune pentru a renunta la un pachet? De ce nu ati ales sa fie intrebat inainte de a avea pachetul?

UPC: Comunicam permanent cu clientii nostri, suntem la curent cu dorintele lor si cunoastem interesul crescut pentru fotbal, de aceea am ales sa le oferim tuturor clientilor de televiziune digitala acces gratuit, timp de o luna, la cele trei canale – Look TV, Look TV HD si Look Plus HD. Decizia de pastrare sau dezactivare a pachetului optional le apartine in totalitate.

Paginademedia.ro: De ce clientii trebuie sa renunte la un pachet inclus automat in oferta (gratuit), in loc ca acest pachet sa fie ales de ei inainte de a-l primi?

UPC: Extra Fotbal este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional. UPC a pus la dispozitia lor o serie de metode simple si accesibile: apel la numar gratuit, accesarea paginii web dedicate, SMS cu tarif normal.

Întrebările și răspunsurile complete:

Paginademedia.ro: Care este, practic, modul in care pachetul este inclus in grila? O luna gratuit apoi automat cu plata, daca clientul nu anunta? Cat costa?

UPC: Pachetul optional Extra Fotbal este oferit gratuit, timp de o luna, tuturor clientilor existenti de televiziune digitala UPC. Dupa expirarea acestui termen, pachetul este disponibil pentru un tarif de 10 lei lunar, TVA inclus. Clientii beneficiaza de flexibilitate maxima si pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea pachetului prin apel la un numar gratuit, accesarea paginii web dedicate sau SMS cu tarif normal.

Cum vor fi anunțați abonații in legatura cu pachetul de fotbal si de modul in care il pot avea in grila sau nu?

Comunicarea s-a facut din timp cu fiecare client, in mod transparent, in scris. Ce se intampla daca mesajul catre abonati ajunge mai tarziu? UPC a folosit metodele clasice de comunicare cu fiecare client in parte.

Care este data limita pina la care pot renunta? Daca nu se incadreaza, platesc automat abonamentul pe luna respectiva?

UPC a informat clientii ca acesta este un pachet optional, prin urmare pot renunta in orice moment la optiunea Extra Fotbal. UPC le-a pus la dispozitie metode simple, accesibile – apel la un numar gratuit, accesarea paginii web dedicate sau SMS cu tarif normal.

Cum se poate renunta? Cat costa SMS-ul pe care trebuie sa il trimita abonatii care nu vor?

UPC a pus la dispozitie clientilor o serie de metode simple si accesibile • Apel la numar gratuit din orice retea – 0800 080 872 • Accesarea paginii dedicate, extra.upc.ro • SMS cu codul de client la 1719 (numar cu tarif normal)

De ce s-a ales varianta includerii pachetului direct catre abonati? Intrucat vorbim de posturi nou introduse in grila, necunoscute inca de publicul din Romania, si tinand cont de interesul crescut al abonatilor nostri pentru fotbal, precum si de termenul scurt pana la inceperea campionatului national, am ales sa oferim gratuit timp de o luna, aceste noi canale tuturor clientilor de televiziune digitala UPC, astfel incat acestia sa poate alege in cunostinta de cauza daca pastreaza sau dezactiveaza pachetul optional Extra Fotbal.

De ce nu au fost intrebati clientii daca doresc pachetul (chiar si gratuit)?

Pe baza unei comunicari permanente cu clientii nostri, am identificat interesul lor crescut pentru fotbal, de aceea am ales aceasta modalitate, de a le oferi acces gratuit, timp de o luna, la posturile TV incluse in pachetul optional Extra Fotbal.

De ce clientii trebuie sa renunte la un pachet inclus automat in oferta (gratuit), in loc ca acest pachet sa fie ales de ei inainte de a-l primi?

Extra Fotbal este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional. UPC a pus la dispozitia lor o serie de metode simple si accesibile: apel la numar gratuit, accesarea paginii web dedicate, SMS cu tarif normal.

Din punct de vedere al relatiei cu clientii, cum interpretati faptul ca clientul este pus sa faca o actiune pentru a renunta la un pachet? De ce nu ati ales sa fie intrebat inainte de a avea pachetul?

Comunicam permanent cu clientii nostri, suntem la curent cu dorintele lor si cunoastem interesul crescut pentru fotbal, de aceea am ales sa le oferim tuturor clientilor de televiziune digitala acces gratuit, timp de o luna, la cele trei canale – Look TV, Look TV HD si Look Plus HD. Decizia de pastrare sau dezactivare a pachetului optional le apartine in totalitate.

Sursa: paginademedia.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
21

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
37

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
79

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...