Meciul noii generatii! Halep si Bouchard joaca ASTAZI pentru un loc in finala de la WIMBLEDON!

Meciul noii generatii! Halep si Bouchard joaca ASTAZI pentru un loc in finala de la WIMBLEDON!
Simona Halep joacă astăzi în semifinale la Wimbledon, contra canadiencei Eugenie Bouchard. Aceasta este singura jucătoare din circuitul profesionist care în 2014 a reușit să joace în penultimul act la toate cele trei turneele de Grand Slam disputate până acum, anunta digisport.ro.

Eugenie Bouchard are un singur titlu în carieră: în acest an la Nurnberg, acolo unde anul trecut Simona reușea de asemenea să cucerească primul trofeu al carierei. Înaintea turneului din Germania, Bouchard a mai ajuns într-o singură finală WTA: la Osaka, în toamna lui 2013, învinsă în trei seturi de Sam Stosur. S-a calificat în semifinale la cel de-al treilea turneu de Grand Slam la rând, după prezențele din penultimul act la Australian Open și Roland Garros. La Antipozi a cedat în fața chinezoaicei Na Li, iar la Paris a fost învinsă de Maria Sharapova.

Este singura jucătoare care a ajuns în careul de ași la toate cele 3 turnee de Grand Slam din 2014. Halep a fost eliminată în sferturi la Melbourne, finală la Roland Garros, iar acum va disputa semifinalele la Londra.

Născută la Montreal, în Quebec, Bouchard are 20 de ani și a câștigat titlul de junioare de la Wimbledon, în 2012. La Londra, ea și-a adjudecat și trofeele de la dublu, din 2011 și 2012 în competiția rezervată junioarelor. În prezent pe locul 13, Bouchard a ocupat în 9 iunie locul 12, cea mai bună clasare din carieră.

Prin prezența în semifinalele de la All England Club, sportiva din Canada și-a asigurat prezența în TOP 10 pentru prima dată în carieră, în clasamentul ce urmează să fie publicat luni de Federația Internațională.

Simona Halep - Eugenie Bouchard este al doilea meci al zilei pe terenul Central de la Londra. Va începe în jurul orei 17:00 și va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
93

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1263

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
444

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...