3 zile și trei nopți pentru o viață sănătoasă. Detoxifiere și educare

3 zile și trei nopți pentru o viață sănătoasă. Detoxifiere și educare
Un program conceput de Anca Ignat, în colaborare cu Moșia Cai de Vis

Cunoaştem importanţa unei nutriţii potrivite, a detoxifierii şi a unui stil de viaţă sănătos. Aceste fapte au fost confirmate de-a lungul secolelor, ştiind că detoxifierea ajută la refacerea fizică, emoţională şi energetică. Odată eliminate aceste blocaje, forţa vieţii va circula liberă prin organismul nostru, stimulând forța lui proprie de vindecare.

Scopul programului este de a crea un spaţiu pentru dezintoxicare fizică şi mentală. Prima noastră motivaţie este să oferim un refugiu din rutina şi din ritmul intens al vieţilor noastre.

Vă oferim un flux de terapii şi lecturi-ateliere care vor susţine procesul de detox cu o experienţă de relaxare şi sănătate.

Pregătirea anterioară programului de detoxifiere

7 zile înainte de detox, urmaţi vă rog recomandările:

Ar trebui să vă opriţi din a consuma cafea, ceai verde/negru, alcool, tutun. Puteţi consuma ceai din plante.
Consumaţi apă cât de des reuşiţi, pentru a atinge mai mult de 2 litri pe zi (puteţi consuma cc 6% din greutatea corpului dvs.).

Pentru rezultate mari nu mâncaţi carne, dulciuri, produse de patiserie, produse lactate, zahăr, pâine, ulei la temperaturi ridicate, sare adăugată.

Alegeți să beneficiați de o alimentaţie bogată în fructe şi legume, seminţe, nuci, eventual miere de albine (pentru satisfacerea poftei de dulce), cereale fără gluten (orez, mei, hrişcă, quinoa).

Echipa programului este formată din specialiști cu experienţă, înţelegere, empatizare şi entuziasm în acest domeniu:

Anca Ignat - nutriţionist-dietetician licenţiat, terapeut în colonhidroterapie, a conceput de-a lungul timpului programe nutriţionale adresate patologiilor hepatice, oncologice, metabolice, endocrinologice. Va susţine 2 serii de seminarii/zi, dimineaţa şi după prânz, unde va explica mecanismele fiziologice ale organismului specifice temei zilelor, respectiv alcalinizare, imunitate şi de purificare a sângelui şi activarea genelor. Va relata studii de caz din experienţa sa şi vă va motiva pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos pentru totdeauna, va oferi soluţii la satisfacerea pe termen lung a nevoilor nutriţionale, va răspunde la întrebări şi curiozităţi din public.

Valentina Savu - tehnician nutriţionist (Delicii Sănătoase, preparate raw vegan). Va susţine atelierele de gătit în faţa dvs., vă va explica fiecare pas în prepararea diferitelor reţete, specifice zilelor programului de detoxifiere. Atelierele de gătit se vor desfăşura într-o atmosferă plină de voie bună, unde fiecare participant se va implica activ în prepararea reţetelor, va afla despre beneficiile asupra sănătăţii a ingredientelor folosite şi a gătitului fără foc. Atelierele vor fi presărate şi cu mici trucuri pentru păstrarea şi depozitarea alimentelor.

Cristian Iulian - un masor de talie internaţională, cu care veţi începe ziua prin activităţi fizice moderate, va coordona exerciţii de respiraţie, meditaţie, tai-chi şi mai ales vă va oferi terapii manuale de o profundă relaxare şi reglare a funcţiilor interne, precum Yumeiho, masajul clasic suedez şi masajul de relaxare a fasciilor musculare (un masaj unic în ţară).

Anca Ignat  | 0740 549 451
www.armonieprinnutritie.wordpress.com
www.detoxsinutritie.ro
www.caidevis.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
12

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
33

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
28

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...