SOC! Valeriu Bordeanu a anuntat echipa la care pleaca! Il va antrena pe Xavi Hernandez!?

SOC! Valeriu Bordeanu a anuntat echipa la care pleaca! Il va antrena pe Xavi Hernandez!?
Jucatorul si antrenorul secund al celor de la FC Botosani, Valeriu Bordeanu, a anuntat in urma cu scurt timp unde va pleca, dupa ce-si va rezilia contractul cu FC Botosani.

Bordeanu a ales sa fie secundul lui Dan Petrescu la Al Arabi, in Qatar. Acolo el ar urma sa lucreze alaturi de un alt botosanean, Patrick Lazarescu, care va fi preparatorul fizic al echipei arabe.

Cei trei au mai lucrat impreuna la Unirea Urziceni, atunci cand au iesit campionii Romaniei si au evoluat in Champions League.

Am decis să-mi închei definitiv cariera de jucător. A venit momentul să-mi încerc norocul şi în altă parte. Am primit o ofertă de nerefuzat, să lucrez alături de unul dintre cei mai mari antrenori români şi voi fi secundul lui Dan Petrescu. Pentru mine a fost o surpriză că m-a ales pe mine, însă mă cunoştea, a strâns informaţii despre mine şi m-a ales. Mă consider un tip norocos că voi putea lucra alături de un asemenea antrenor. Nu a contat deloc aspectul financiar şi nu vă gândiţi că am un contract fabulos. Nu! Voi fi plătit decent însă mă duc pentru experienţă şi un altfel de fotbal, a declarat Valeriu Bordeanu.

Il va antrena pe Xavi?



La trupa araba ar urma sa ajunga si starul Bacelonei, Xavi Hernandez, care a semnat un precontract cu Al Arabi. 

"Xavi a semnat un precontract cu Al Arabi. Au apărut probabil şi alte oferte de la alte echipe. Am vorbit personal cu el la telefon şi l-am întrebat dacă vrea să joace la noi şi să se sacrifice pentru că la mine dacă nu alergi poate să te cheme Xavi, nu joci! Mi-am dat seama de la telefon că e un om extraordinar. Jucătorii mari au fost toţi nişte oameni modeşti şi au avut mult bun simţ" a dezvăluit Petrescu, conform digisport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
13

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
45

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
238

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...