Dan Şova demisionează de la şefia Transporturilor. VEZI cine va prelua ministerul!

Dan Şova demisionează de la şefia Transporturilor. VEZI cine va prelua ministerul!
Demisia lui Şova este una previzibilă, surse din PSD afirmând că Şova urma să fie remaniat, iar demisia reprezintă o formă onorabilă de a pleca de la minister. Şova urmează să fie cooptat în echipa de campanie a prezidenţiabilului Victor Ponta.

 Fostul ministru de Interne Ioan Rus va prelua funcţia de ministru al Transporturilor, după ce actualul ministru, Dan Şova, îşi va anunţa demisia, în cursul zilei de marţi.

Surse din PSD au declarat pentru "Gândul" că fostul ministru de Interne din timpul guvernării Năstase, Ioan Rus, va prelua portofoliul de la Ministerul Transporturilor. Actualul ministru de la Transporturi, Dan Şova, îşi va anunţa demisia din funcţie marţi, la ora 15.00.

Demisia lui Şova este una previzibilă, surse din PSD afirmând pentru "Gândul" că Şova urma să fie remaniat, iar demisia reprezintă o formă onorabilă de a pleca de la minister. Şova urmează să fie cooptat în echipa de campanie a prezidenţiabilului Victor Ponta.

Ioan Rus a fost mai ministru în primul Guvern Ponta, dar şi-a dat demisia după începerea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, din cauza problemelor legate de listele electorale. Rus a fost un susţinător al lui Victor Ponta, el şi grupul de la Cluj, ajutându-l pe acesta să preia preşedinţia partidului la Congresul din 2010, când Ponta a candidat împotriva lui Mircea Geoană.

Dan Şova este şi el un apropiat al premierului Victor Ponta, cei doi fiind prieteni înainte ca ultimul să ajungă în fruntea Guvernului şi şef în Kiseleff.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
37

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
42

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
42

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...