Jucatori olandezi si americani la FC Botosani! FOTO

Jucatori olandezi si americani la FC Botosani! FOTO
Dupa ce s-a despartit de strainii din lotul sezonului trecut, care nu prea au impresionat, FC Botosani a adus alti stranieri, cu care spera sa dea lovitura.

Doi americani si un olandez au semnat deja cu gruparea locala, iar un alt olandez este inca in probe.

Este vorba despre Martinus Quenten, 23 de ani, (Olanda), Joe Efford şi Kofi Twumasi (ambii 18 ani - SUA), care au semnat deja cu FC Botosani.

Americanii au fost testati si de Dinamo Bucuresti, insa din cauza insolventei, clubul din Stefan cel Mare nu i-a putut transfera, asa ca au ajuns la FC Botosani.

Olandezul Martinus Quenten este atacant si a venit la Botosani de la FC Emmen, formaţie din liga a II-a a campionatului olandez. Acesta a mai jucat la Heerenveen, Sparta Rotterdam, Ferencvaros iar în ultimul sezon a bifat 34 de partide pentru FC Emmen.

Un alt olandez aflat in lotul echipei FC Botosani, dar care inca se afla in probe, este Rashid Browne, in varsta de 21 de ani, venit de la echipa Almere City FC.

-Martinus Quenten



-Joe Efford



- Kofi Twumasi




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
- Rashid Browne



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
776

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
246

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
208

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...