CM: SOC! Campionii mondiali au fost umiliţi la debut în Brazilia: Spania - Olanda 1-5 -VIDEO

CM: SOC! Campionii mondiali au fost umiliţi la debut în Brazilia: Spania - Olanda 1-5 -VIDEO

   ESPN

Olanda a calcat in picioare Spania, scor 5-1, in primul meci din Grupa B a Cupei Mondiale ce are loc in aceasta perioada in Brazilia. Ce revansa pentru batavi!

Olanda a razbunat intr-un mod incredibil finala Cupei Mondiale pierduta in urma cu patru ani in fata Spaniei, careia i-a administrat una dintre cele mai drastice infrangeri din istorie. Nimeni si nimic nu prevedea ce avea sa se intample pe stadionul din Salvador, scrie ziare.com.

Batavii au inceput mai bine partida si puteau deschide scorul in minutul 8 prin Sneijder, insa mijlocasul lui Galatasaray a trimis slab din pozitie buna si Casillas a parat. Scorul avea sa fie deschis, insa, de Spania. Diego Costa a obtinut un penalti dupa ce-a fost faultat in careu de Vrij, iar Xabi Alonso a transformat cu sigurata.

La pauza s-a intrat, totusi, la egalitate. Van Persie a marcat cu o lovitura superba de cap, cu un minut inainte de fluierul arbitrului, dintr-o centrare de clasa a lui Blind.

Dupa pauza, acelasi Blind a dat o noua centrare superba, iar Robben l-a intors pe Pique, pentru ca apoi sa-l invinga pe Casillas.

In minutul 55, arbitrul italian Nicola Rizzoli s-a facut ca nu vede o lovitura aplicata in figura de Diego Costa lui Indi. Brazilianul naturalizat spaniol a scapat chiar fara si cartonas galben.

Chiar daca Spania se afla in dezavantaj pe tabela de marcaj, Olanda a fost cea care a atacat si, dupa o bara a lui Van Persie, a mai marcat odata. De Vrij a punctat cu capul dintr-o centrare a lui Sneijder, la care trebuia insa fluierat un fault in atac.

3-1 si Spania era groggy in timp ce Olanda continua sa atace. Iar rasplata a venit in minutul 72, cand Van Persie a profitat de o uriasa greseala a lui Casillas si a punctat pentru a patra oara in poarta ibericilor.

Pe final, Robben a facut si el dubla, in urma unui contraatac fabulos. Si scorul putea fi chiar mai mare, daca Sneijder nu irosea o noua ocazie uriasa.

Olanda a distrus Spania, iar campioana mondiala nu-si mai permite niciun pas gresit. Asta daca nu vrea sa paraseasca intrecerea inca din faza grupelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
14

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
54

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
231

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...