Prof. Paul Lupu de la Sofia Sucevita va conduce Rediu Hotel Restaurant!

Prof. Paul Lupu de la Sofia Sucevita va conduce Rediu Hotel Restaurant!
In preambulul deschiderii si in faza ultimelor pregatiri, complexul Rediu de patru stele, din apropierea orasului Botosani, isi asigura succesul si reusita integrand una dintre cele mai profesioniste echipe in domeniu. Este vorba despre echipa de oameni de la Hotelul Sofia din Sucevita, judetul Suceava, condusa de prof. Paul Lupu, care va lucra pentru Rediu Hotel&Restaurant si care, odata cu rolul de a conduce Complexul Rediu, va prelua si misiunea de a se implica in formarea viitorilor ospatari si bucatari, in cadrul Liceului Tehnologic de Cooperatie Botosani.

"Actualmente sunt directorul Hotelului Sofia, dar voi conduce Complexul Rediu incepand din toamna acestui an. Parte din echipa de la Sofia va lucra in acest complex si imi doresc sa dezvolt, din nou, invatamantul profesional pentru meseriile de ospatar si bucatar, pentru care am lucrat ani consecutivi la Liceul Tehnologic de Cooperatie Botosani, anul acesta fiind doar colaborator, urmand ca din toamna sa fiu membru al corpului didactic, pentru a forma o proprie pepiniera in realizarea activitatilor imediat urmatoare", a relatat pentru Stiri Botosani prof. Paul Lupu.   


Prof. Paul Lupu isi propune, pentru Hotelul Rediu, sa realizeze o unitate de alimentatie publica si hoteliera de inalta calitate. 

Vom avea meniurile traditionale, de o inalta calitate, dar si meniu international, ne vom dori sa realizam evenimente de rasunet si, de asemenea, activitati prin care botosaneanul, si nu numai, sa poata veni  sa se relaxeze intr-un  ambient natural, dar si unul realizat, contruit, de o calitate deosebita, a adaugat prof. Paul Lupu.
Ce ofera in plus Complexul Rediu?

Faptul ca niciun loc din Botosani sau din zona nu beneficiaza de un asemenea cadru natural, fiind situat chiar in mijlocul padurii, dar foarte aproape de oras, si sa nu uitam traditia si anii in care Rediu era, daca nu primul, poate printre restaurantele de top din judet, a completat Paul Lupu, precizand totodata ca in perspectiva sunt si alte activitati, precum organizarea de spectacole folclorice sau simpozioane, conferinte, dar si petreceri private de genul nuntilor, astfel incat Rediu sa redevina un punct de atractie din toate punctele de vedere si ca agrement, si ca distractie.
Ma atrage sa ma intorc acasa, botosanean fiind,  dupa aceasta perioada in care am dezvoltat lucruri frumoase in alte locuri, deoarece consider ca acest loc are toate premisele unui complex absolut incantator, de lux, avem si posibilitatile prin investitor, in persoana d-lui Calistru (nr.red.Costel Calistru),  care vrea sa reinvie, si cu vechi si cu nou, traditia pe care ne-o ofera Rediu", a incheiat prof. Paul Lupu. 




Citeşte şi Complex de lux la marginea municipiului Botosani! 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
560

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
164

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...