Surorile SIAMEZE din Botosani, care au impresionat România anilor 80, trec prin momente grele!

Surorile SIAMEZE din Botosani, care au impresionat România anilor 80, trec prin momente grele!
Momente grele pentru cele două surori din Botosani, cunoscute ca siamezele anilor `80. Una dintre ele este grav bolnavă şi s-a întors în România pentru a se trata. Plecată în Italia la muncă, Gherghina a declarat că s-a îmbolnăvit din cauza efortului şi de la stres. Ea va fi operată acum chiar de medicul care a salvat-o în urmă cu 32 de ani, când s-a născut lipită de sora sa.

Gherghina Boaru nu a vrut să primească asistenţă medicală pe timpul zborului pentru că nu a vrut să atragă atenţia, informează România TV. Femeia a fost preluată de o ambulanţă de pe aeroport si dusă la un spital din Capitala.

"Nu am vrut eu să mă operez în Italia. N-am încredere în ei. Exista doctorul care m-a operat de mică. Dumnealui vine din Emiratele Unite şi dumnealui o să mă opereze", a declarat Gherghina.

În ţară îi va purta de grijă mama ei, care îi creşte şi cei doi copilaşi. Sora sa este perfect sănătoasă. În schimb, Gherghina spune că s-a îmbolnăvit din cauza muncii grele şi a stresului.

Siamezele Lina şi Gherghina Boaru au impresionat România anilor `80, când s-au născut lipite în dreptul inimii, de la stern la ombilic. Pe atunci, în România nu se putea face operaţia de separare, iar mama lor se temea ca fetele vor ajunge la un circ şi toată lumea va râde de ele.

Şansa lor a venit la şase luni de la naştere, când o echipă de 28 de medici din Elveţia au reuşit să le separe, după o operaţie care a durat 10 ore. Atunci a fost a treia operaţie reuşită din lume.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Le cinstim astăzi pe Sfintele Muceniţe fecioare Agapia, Irina şi Hionia

astăzi, 07:00
2

Părinţii lor erau păgâni, închinători la idoli, dar ele îşi închinaseră viaţa lui Hristos, ca şi învăţătorul lor, Sfântul preot Zoil. Fiind prinse cele t...

Ce se întâmplă cu șoferii dacă refuză recoltarea de probe biologice!

Luni, 15 Aprilie 2024
215

Conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice este infracțiune. De aceea, legea rutieră îi obligă pe șoferi să se supună unui control de specialitate, atunc...

Se caută translator de limba germană pentru o firmă din Botoșani cu punct de lucru în Germania!

Luni, 15 Aprilie 2024
368

O firmă din Botoșani caută să angajeze, prin intermediul AJOFM, un translator de limba germană care va lucra în Germania. Candidatul va trebui să aibă studii medii/superioare și minim 3 ...