Victimele "farselor" făcute de cei doi adolescenţi din Botoşani, sfătuite să depună plângere la Poliţie! VIDEO

Victimele "farselor" făcute de cei doi adolescenţi din Botoşani, sfătuite să depună plângere la Poliţie! VIDEO
Imaginile postate pe You Tube de către doi adolescenţi din Botoşani, care se lăudau cu "farsele" lor, au ajuns în atenţia Poliţiei, care a început cercetările cu privire la identificarea celor doi.

"Politia municipiului Botosani s-a sesizat cu privire la comiterea de acte de tulburare a ordinii si linistii publice, fiind efectuate cercetari in vederea identificarii persoanelor respective", a declarat Daniela Gheroghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

De asemenea, daca au fost persoane agresate de persoanele care apar pe imagini, oamenii legii le recomanda sa depuna plângere la Politie.

In imaginile postate pe internet, doi adolescenti agresează trecatorii, o fata este descaltata (un adidas ramane in mana agresorului!), iar o alta este practic trantita la pamant. De asemenea, in filmulet se vede cum mai multi barbati sunt pur si simplu batjocoriti.

Vezi si INCREDIBIL! VEZI ce fac acesti adolescenti din Botosani!

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
25

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
74

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
50

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...