S-a incheiat licitatia electronica pentru nocturna pe stadion! Vezi clasamentul ofertelor depuse de cele trei firme! Reactia lui Iftime!

S-a incheiat licitatia electronica pentru nocturna pe stadion! Vezi clasamentul ofertelor depuse de cele trei firme! Reactia lui Iftime!
Marti, la ora 14:00, s-a incheiat licitatia electronica pentru constructia nocturnei si a sistemului de incalzire in gazon pe Stadionul "Municipal" Botosani.

Potrivit actionarului de la Elsaco SA, Valeriu Iftime, firma care a oferit cel mai mic pret si care urmeaza sa construiasca nocturna este Energobit SA Cluj, sponsorul principal al celor de la CFR Cluj.

Pe locul doi s-a clasat Flash Lighting Bucuresti si pe pozitia a treia firmele Electroalfa, Elsaco si Tiab SRL.

"Nu stiu ce suma au ofertat cei de la Energobit, dar noi am depus 5,4 milioane de lei, deci ei au venit cu o suma mai mica. Parerea mea este ca oricare din aceste trei firme castiga, sunt firme serioase. Noi cu Electroalfa atat am putut, ei au alte preturi, e foarte bine. Sa dea Dumnezeu sa nu fie contestatie. Noi oricum nu depunem, dar am o mica emotie cu cei de la Flash Lighting. Cei de la Energobit sunt puternici, ii stiu de multa vreme. Este o firma care a lucrat mult in domeniul acesta", a declarat Valeriu Iftime.

Energobit SA a construit si nocturna de pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj.

Urmeaza ca cele trei firme care au depus ofertele electronice sa depuna si ofertele in scris, dupa care se asteapta termenul pentru contestatii. In cazul in care nu sunt contestatii urmeaza sa se semneze contractul.

Noul sezon al Ligii 1 va incepe pe 25 iulie.

"Am convingerea ca cei de la Energobit vor termina lucrarile pana cand va incepe campionatul", a adaugat Iftime.

  Oferta cu care a venit firma din Cluj este de aproximativ 5 milioane de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
26

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
182

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...