Membrii PMP Botoșani iau atitudine față de modul în care PSD își conduce campania electorală

Membrii PMP Botoșani iau atitudine față de modul în care PSD își conduce campania electorală
Odată cu începerea campaniei electorale asistăm, cu surprindere, la o serie de declarații ale membrilor PSD Botoșani prin care aceștia încearcă să arunce asupra partidelor cu care se află în  competiție o lumină nefavorabilă. Spunem cu surprindere întrucât constatăm că singura strategie pe care o cunosc cei de la PSD este aceea de a arunca cu noroi, dar nu reușesc decât să își dea cu stângul în dreptul, fiind ridicoli în acțiuni și declarații.

"Întrucât nu au rezultate cu care să se poată mândri, lucruri concrete prin care să poată dovedi cu ce au sprijinit acest județ sau această țară, au ales să denigreze partide și oameni, aceasta fiind singura strategie politică pe care o cunosc, aceea de acoperi cu acuze propria neputință", a declarat Mihai Țâbuleac, președinte al PMP Botoșani.

Ani de zile, cât s-a aflat la guvernare, PSD nu a fost în stare să schimbe cu nimic soarta românilor nevoiți să își câștige o pâine muncind în străinătate. Acum, în campanie electorală, PSD flutură o petiție prin care, dintr-o dată, își propun să atragă atenția asupra faptului că românii sunt discriminați în țările în care muncesc, uitând că tot ei și politica lor păguboasă i-au determinat pe aceștia să ia calea străinătății și tot ei sunt cei ce nu au ridicat un deget pentru a-i ajuta atunci când au avut ocazia. Gestul este lăudabil și merită întreg suportul, dar de ce această acțiune nu  a fost demarată încă din 2009 de grupul de eurparlamentari PSD, grup ce a reprezentat o treime din numărul total de europarlamentari români în mandatul 2009-2014?

Botoșănenii, românii, nu mai pot fi păcăliți.

Părinții își vor fiii acasă, copiii își vor părinții lângă ei. Ce oferă PSD? Un prim-ministru și un partid ce vorbesc despre un război ca despre o mană cerească pentru România! Cum poți să votezi un partid care se bucură că războiul de la granița României poate aduce comenzi pentru industria de armament? Un om politic ce nu e în stare să își trateaze cu respect doamnele din propriul partid, care speculează nenorocirea oamenilor afectați de inundații pentru a-și face campanie, care sprijină baronii locali certați cu legea, care uită încă de a doua zi că a promis să ajute zonele sărace, precum Botoșaniul, zonă despre care râde o țară întreagă că reprezintă un fief al PSD! Cu ce s-a ales Botoșaniul pentru că a primit acest stigmat?

Tot PSD-ul acuză că la nivel de Botoșani se pregătește fraudarea alegerilor și că s-a creat o așa-zisă "alianță a lui Băsescu". Cum ar putea PMP să fraudeze alegerile în situația în care cei ce organizează aceste alegeri sunt cei de la PSD? PMP este un partid tânăr, ce a luat ființă acum câteva luni, iar cei mai mulți membri sunt tineri ori persoane ce nu au făcut politică până acum. Un vechi proverb spune că "hoțul strigă hoțul" și mă tem că așa ar putea fi.

Cum poate vorbi PSD de alianțe, în condițiile în care anunță peste tot că "USL-ul n-a murit"? Ce să mai înțeleagă bietul alegător păcălit, umilit? În 2012 USL câștiga cu un procent zdrobitor alegerile. Ce s-a ales de această majoritate? Timp de doi ani de zile am asistat la un schimb interminabil de șefi de instituții, nu numai în Botoșani, ci în întreaga România. Cu ce s-a ales Botoșaniul din această alianță? Cu un război fără sfârșit între Primarul Municipiului și Președintele Consiliului Județean!
Membrii Partidului Mișcarea Populară Botoșani își propun să ducă o campanie curată, să nu se lase antrenați în aceste țesături de vorbe mincinoase și să fie cât se poate de constructivi, dar suntem nevoiți să luăm atitudine pentru a ne apăra, pentru a contracara aberațiile pe care PSD nu încetează să le arunce în mass-media.

COMUNICAT
Biroul de Presă al PMP Botoșani


 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
6

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
696

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...