Vezi ce gânduri au la începutul campaniei electorale liderii politici locali!

Vezi ce gânduri au la începutul campaniei electorale liderii politici locali!
  Liderii PNL, PSD și PDL de la Botoșani au plecat încrezători în campania electorală pentru europarlamenare.

Președintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, a spus că partidul din care face parte are speranța că va obține un procent la alegeri de peste 40%.
“Plecăm cu gândul să obținem un scor bun, așa cum ne-am propus, să câștigăm încrederea botoșănenilor. Cred că prin ceea ce am reușit să facem până acum am demonstrat că ne ținem de cuvânt și încercăm să ducem promisiunile la îndeplinire. Alegerile europene sunt extrem de importante pentru români și pentru botoșăneni. Peste 60% dintre problemele de pe agenda locală sunt determinate la nivel de Parlament European. Botoșănenii trebuie să știe că inclusiv proiectele din Botoșani, banii care vin pe proiecte europene, totul e determinat de deciziile care se iau în Parlamentul European. De asta e important să alegem oameni pregătiți, potriviți, care să ne reprezinte cu succes acolo pentru a putea ulterior să beneficiem de toate aceste avantaje.", a declarat Ovidiu Portariuc care a făcut apel la o campanie electorală decentă și curată.

“Aceste alegeri nu sunt doar despre Parlamentul European, ci și despre direcția noastră ca țară. Pentru că botoșănenii iubesc România vor veni la vot, pentru că România merită mai mult. Botoșănenii vor alege, dar sunt convinsă că o vor face gândindu-se că au nevoie de un Parlament European care să le fie mai aproape și care să ia decizii pentru a le face viața mai bună. Aceste alegeri sunt un moment important în legătură cu direcția în care mergem-continuăm pe acest drum pozitiv sau ne întoarcem spre perioada regimului Băsescu-Udrea-Boc, regim continuat de actuala alianță a răului? Îi chemăm pe toți botoșănenii la vot, pentru a răspunde acestei întrebări", a fost și mesajul senatorului Doina Federovici.  



 La rândul său, liderul PNL, Florin Țurcanu a afirmat: “Cu gânduri bune plecăm în campanie. Dorim multă putere de muncă tuturor celor care se implică în campania electorală, indiferent de culoarea politică și cred că toți cetățenii județului Botoșani trebuie să înțeleagă că este foarte important să fie prezenți la vot, să voteze cu cine consideră ei că îi reprezintă mai bine."

Președintele PDL le-a cerut democrat-liberalilor să se implice activ în această campanie electorală și crede că lumea s-a convins în ultimii doi ani cum au ajuns celelalte partide la putere.

"Intram intr-o noua batalie. Incepem lupta din nou. Daca in decembrie 2012 plecam de la -8 la adevar si era foarte greu sa recuperezi un handicap cum am avut atunci la alegerile parlamentare, astazi cred ca plecam de la egal la egal in aceasta batalie. Au fost suficienti doi ani sa constate alegatorii, pentru ca noi stiam dinainte ca au venit la putere atunci prin frauda si prin minciuna. Au mintit pe toti romanii. Va solicit si va cer sa participati activ la aceasta campanie, fiecare dintre noi sa aduca minimum 50 de oameni la vot", le-a spus Catalin Flutur membrilor din partid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...