Întâlnire de GRADUL ZERO în debutul campaniei electorale, la Botoșani! FOTO

Întâlnire de GRADUL ZERO în debutul campaniei electorale, la Botoșani! FOTO
 Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai a început în forță la Botoșani, în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.00.

Zeci de membri ai celor trei mari partide PSD, PNL și PDL, în frunte cu liderii locali au plecat de la sediile partidelor pentru a lipi afișe electorale pe panourile care au fost amplasate în municipiul Botoșani, special pentru afișajul electoral.

Prima oprire a social-democraților a fost la panourile de lângă sediul PSD, la fel și democrat-liberalii au mers prima dată la panourile de lângă sediul PSD, în timp ce liberalii au lipit primele afișe la panourile amplasate la Piața Mare.




 


Inevitabilul s-a produs și la un moment dat liberalii și social-democrații s-au întâlnit la panourile de la Piața Mare.

Liderii celor două formațiuni politice și-au dat mâna și și-au urat reciproc succes în campanie, dar s-au mai strecurat și unele ironii. “Sănătate vouă și succes nouă", a spus unul dintre PSD-iști.

După acest moment, membrii celor două partide s-au îndreptat către Parcul Junior unde s-au întâlnit cu democrat-liberalii. Social-democrații au păstrat distanța și la un moment dat au început să aplaude.

Reacțiile din partea PNL și PDL nu au întârziat să apară, membrii celor două formațiuni începând și ei să aplaude.

La un moment dat și-au făcut apariția și câțiva membri al Partidului Mișcarea Populară, dar foarte puțini la număr și au lipit și aceștia câteva afișe. 





























 

 






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
91

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...