Primar din Italia: Vom scrie scrisori mamelor prostituatelor românce

Primar din Italia: Vom scrie scrisori mamelor prostituatelor românce
"Vom scrie o scrisoare familiilor fetelor românce pentru a le aduce la cunoştinţă cum îşi câştigă traiul fiicele lor".

De pe 24 februarie până în 10 aprilie au fost emise 177 de amenzi de către poliţie, carabinieri, poliţie municipală pe întreg teritoriul localităţii Porto Sant`Elpidio (provincia Fermo) clienţilor prostituatelor care staţionează în faţa fetelor sau care chiar sunt prinşi în momentul în care le urcă în maşină (cu o înăsprire suplimentară a pedepsei).

Lupta împotriva prostituţiei declanşată de primarul Nazareno Franchellucci continuă. După anunţul şocant că doreşte să facă publice numele celor care închiriază în mod conştient apartamente prostituatelor, şi după mega-descinderea carabinierilor care au anihilat o organizaţie criminală română de factură mafiotă, primarul anunţă o nouă masură: "Vom scrie o scrisoare familiilor fetelor românce pentru a le aduce la cunoştinţă cum îşi câştigă traiul fiicele lor".

Comandantul Poliţiei municipale, Luigi Gattafoni, a explicat că, împreună cu scrisoarea, prin intermediul colaborării cu o agenţie specializată, vor fi trimise familiilor în România şi amenzile pe numele fiicelor lor care se prostituează pe stradă.

Dacă clienţii amendaţi plătesc imediat de teamă că scrisorile vor ajunge acasă, în cazul tinerelor românce mare parte dintre sancţiuni sunt ignorate. De astăzi nu va mai fi aşa.

În ceea ce priveşte proprietarii apartamentelor închiriate prostituatelor, primele nume la dispoziţie, pe moment 25, vor fi convocate în scurt timp de primar pentru o serie de clarificări. (Gazeta Romaneasca)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
3

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
60

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
413

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...