Asociațiile de proprietari ajung cu facturile la utilități la CEDO!

Asociațiile de proprietari ajung cu facturile la utilități la CEDO!
    Reprezentanții asociațiilor de proprietari din municipiu sunt deciși să meargă până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru a-și face dreptate în ceea ce privește facturile la utilități.

 Oamenii sunt extrem de revoltați și spun că nu este correct să plătești pierderile la apă de pe casa scării, în condițiile în care ești la zi cu facturile, sau cei care au central să plătească către Modern Calor facturi deși nu au nicio relație contractual cu societatea de termoficare.

“Este o aberație. S-au încercat variante și variante din partea Consiliului Județean, ba că cel care lipsește să îi pună, ba celui care nu deschide. Sunt multe neclarități și nu este pe baza unor contracte ferme. Totul este după ureche dar se știe a se mări contravaloarea metrului cub de apă, și a pierderilor și se încarcă cetățenii municipiului Botoșani", a declarat președintele Asociației de proprietari nr. 1.

“Ne fură! Dosarele deja sunt făcute pentru Uniunea Europeană, trimise acolo să știe ce se face la Botoșani. Ne sunt flagrant încălcate drepturile. Din 2010 au promis că cei care vor rămâne fără centrale li se vor face pe verticală instalații cu contoare. Din banii pe care i-ai luiat de la proprietarii cu centrale de ce nu ai investit și să pui contoarele. Pentru ce să plăptim pentru ei? Suntem la zi cu toate plățile, de ce ne încarcă la apă. Nu se poate așa ceva", a spus și președintele Asociației de proprietari nr.12.

 Reprezentanții asociațiilor de proprietari așteapă întâlnirea de vineri cu președintele ANRSC, care va veni la Botoșani, pentru a vedea ce soluții există.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
121

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
74

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
638

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....