Vezi PROGRAMUL de la Zilele Orașului!

Vezi PROGRAMUL de la Zilele Orașului!

  Instituția Primarului municipiului Botoșani invită cetățenii din municipiu și județ să ia parte și anul acesta la manifestările organizate de municipalitate în continuarea Sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, patronul spiritual al orașului Botoșani.

  Invit toți cetățenii municipiului și județului Botoșani să fie alături de noi la evenimentele care se vor derula cu ocazia Zilelor Orașului Botoșani, am pregătit momente speciale și multe surprize pentru cei care vor fi prezenți la aceste manifestări, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În perioada 24 – 27 Aprilie 2014, pe pietonalul Unirii și pe bulevardul Mihai Eminescu se vor desfășura activități comerciale, artistice și culturale, care vor împleti tradiționalul cu modernul, oferind fiecărei categorii de vârstă și preferințe ceva care merită atenție.

Alături de instituțiile de cultură subordonate Consiliului Local, Palatul Copiilor, ONG-uri și organizatorul evenimentului, Primăria depune eforturi pentru a oferi momente memorabile atât locuitorilor din Botoșani, cât și vizitatorilor din alte localități.

În acest sens, fiecare zi va cuprinde o paletă largniă de programe și manifestări, începând în special cu orele 17:00. Vă atașăm programul dedicat Zilelor Municipiului Botoșani, eveniment desfășurat în intervalul 25-27 Aprilie 2014, în zona Pietonalul UNIRII – bulevardul Mihai Eminescu.

Vezi PROGRAMUL!

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
36

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
35

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
113

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...