O firmă din Botoşani va moderniza străzile din Suceava!

O firmă din Botoşani va moderniza străzile din Suceava!
O firmă din Spania, alta din Botoşani şi una din Suceava vor face modernizări stradale de aproximativ cinci milioane de euro în municipiul Suceava, acestea venind cu cea mai bună ofertă de preţuri la licitaţia organizată de Primăria Suceava.

"În urma licitației electronice şi a verificării ofertelor depuse de asocierea Ideconsa Spania, Victor Construct SRL Botoşani şi Autotehnorom SRL Suceava, aceasta a fost declarată câştigătoare, pentru suma de 19.8 milioane de lei, fără TVA", a anunţat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Licitaţia a fost adjudecată la 73,3% din valoarea estimativă a contractului de execuţie a acestor lucrări, care vor fi făcute în principal din fonduri europene.

Licitaţia nu este încă finalizată, până pe 28 aprilie putând fi depuse contestaţii, iar dacă nu se va înregistra nici una, contractul final va putea fi semnat pe 30 aprilie.

Lungimea totală a străzilor propuse spre modernizare este de 8,8 km, urmând să fie modernizate şi trotuarele aferente acestora.

Termenul de finalizare a proiectului este 15 iulie 2014, iar 80,35% din bani sunt asiguraţi din Fondul European de Dezvoltare Regională, 17,65% din bugetul de stat şi 2% din bugetul local al Sucevei, scrie monitorulsv.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
40

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
32

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...