Barbati izbiti in plin de un taxi! Unul a ajuns la spital - FOTO

Barbati izbiti in plin de un taxi! Unul a ajuns la spital - FOTO
Un barbat a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, iar un altul a tras o sperietura serioasa, dupa ce ambii au fost izbiti in plin, pe trecerea de pietoni, de un sofer de taxi neatent.

Cei doi barbati sunt frati si s-au angajat in traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, pe Calea Nationala, in zona Casei Judetene de Pensii, moment in care au fost acrosati de un taxi care circula dinspre Biserica Sf. Ilie catre stadion.

Cele doua persoane au fost trantite la pamant, insa doar unul dintre frati, Cristian Ionut E. in varsta de 30 de ani, a fost ranit mai tare, el fiind transportat cu o ambulanta SMURD, de Terapie Intensiva Mobila, la Unitatea de Primiri Urgente, fiind insa in afara oricarui pericol.

Din cate se pare, taximentrisul, Valerica O., in varsta de 57 de ani, nu i-a vazut pe cei doi din cauza soarelui puternic, ce tocmai apunea.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, insa va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
49

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
218

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
141

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...