Moarte suspectă la Leorda! Un bărbat a decedat după o ceartă cu un nepot! FOTO

Moarte suspectă la Leorda! Un bărbat a decedat după o ceartă cu un nepot! FOTO
  Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din satul Dolina, comuna Leorda, a decedat în Sâmbăta Mare după ce s-a certat cu un nepot al său.

  Între Alexandru Larcu și Ioan Olaru, de 53 de ani, existau neînțelegeri mai vechi legate de o bucată de pământ. Sâmbătă cei doi s-au luat din nou la ceartă și la un moment dat au început să se lovească, între cei doi intervenind și soția bărbatului mai în vârstă, care de asemenea a suferit unele răni.

Bărbatul de 78 de ani s-a prăbușit la pământ, și la scurt timp a decedat. Din câte se pare, acesta a fost lovit și cu un lemn, pe care soția l-a arătat oamenilor legii. 

"L-a izbit de pamant nepotul. A baut un pahar si s-a dus la pamant si a scos parii de acolo si a venit la batran si l-a izbit de pamant. A venit cu doi pari de acolo si l-a lovit cu parul", a spus o ruda a celor doi.

La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost luat de Medicina Legală iar în urma efectuării necropsiei se va stabili dacă a fost ucis sau a murit ca urmare a unui infarct, acesta fiind cunoscut ca având probleme cardiace.

Nepotul victimei a fost luat de polițiști și dus la audieri.

"Ei se cearta de vreo 10 ani. Nu mergeau unul la altul. Pentru ca nepotul l-a dezmostenit pe batran si a vandut pamantul ei se mai certau. Astazi a baut un rachiu si din cate am auzit l-ar fi lovit", ne-a spus cumnatul batranului decedat.























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
23

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
35

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
85

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...