Clipe grele pentru tânăra operată de sarcină extrauterină. Monica iar este ventilată mecanic

Clipe grele pentru tânăra operată de sarcină extrauterină. Monica iar este ventilată mecanic
  În ultimele zile, tânăra operată de mai multe ori în urma unor erori îşi revenise încurajator. Alaltăieri, însă, a trebuit să fie reoperată, iar acum este intubată, sedată şi ventilată mecanic.

După ce zilele trecute medicii observau o uşoară ameliorare a stării de sănătate a pacientei, iar aceasta începea să facă şedinţe de kinetoterapie pentru reluarea mersului şi mânca singură, miercuri, Monica a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale.

Doctorii de la Spitalul Sfântul Spiridon“ au decis să o opereze din nou, pentru că în decursul săptămânii tânăra de 19 ani din Botoşani a făcut temperatură, şi atunci specialiştii au suspectat o nouă infecţie.

A fost vorba despre o intervenţie chirurgicală de control. Au existat suspiciuni de necroză la nivelul intestinului, însă după ce pacienta a fost deschisă s-a observat că nu este vorba despre o astfel de afecţiune. Practic, nu a fost o operaţie radicală.Din nefericire însă, pacienta este în continuare internată în Secţia de ATI, intubată, sedată şi ventilată mecanic. Tânăra este în stare critică, cu prognostic rezervat, şi este în continuare fragilă“, a explicat prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al spitalului.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, chiar dacă diagnosticul suspectat de medici nu s-a probat, doctorii au descoperit mici leziuni interne, pe care deocamdată nu le-au îndepărtat chirurgical. Monica este internată în spitalele ieşene de trei săptămâni.

Sursa: Ziarul de Iasi



 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
227

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
41

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
62

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...