Patru persoane reținute în urma descinderilor de la Flămânzi!

Patru persoane reținute în urma descinderilor de la Flămânzi!
  Patru persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt şi distrugere prin incendiere, au fost reţinute de poliţişti în urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă pe raza a două localităţi din judeţul Botoşani.

  În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoşani, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au efectuat şapte percheziţii în localităţile Flămânzi şi Păltiniş, judeţul Botoşani.

Opt persoane sunt bănuite că, în perioada martie – aprilie 2014, ar fi comis, pe raza judeţului Botoşani, mai multe furturi din societăţi comerciale.

O parte dintre persoane sunt de asemenea bănuite că, în perioada 10 – 12 aprilie a.c., ar fi comis trei infracţiuni de distrugere prin incendiere a două autoturisme şi un imobil în care funcţionau spaţii comerciale, pe raza localităţii Flămânzi.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani faţă de patru tineri, cu vârstele cuprinse între 21 şi 27 de ani, toţi din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani.

În urma activităţilor desfăşurate în această dimineaţă, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
192

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
278

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
407

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...