Aceasta studenta face dezvaluiri incredibile despre un medic cunoscut care a "speriat" Botosaniul

Aceasta studenta face dezvaluiri incredibile despre un medic cunoscut care a "speriat" Botosaniul
Ultima victima este o studenta care habar nu avea pe mainile cui va ajunge. In cabinetul medicului s-au intamplat lucruri care depasesc orice imaginatie, avand in vedere ca acesta nu este la prima abatere. Tanara a fost pacalita in ultimul hal Acestei studente i-a pierit zambetul de pe buze la scurt timp dupa ce a intrat in cabinetul medical.

Nu a crezut niciodata ca poate ajunge pe mainile unui asemenea medic. Claudia Plaiasu, in varsta de 24 de ani, a crezut ca face o buna afacere pentru un tratament stomatologic. A vizualizat o oferta prezentata pe FunGroup si a achizitionat pe loc un voucher. Oferta prezenta doua periaje profesionale, doua detartraje si doua obturatii medii, toate la 50 de lei. Un adevarat chilipir daca avem in vedere preturile practicate de medicii stomatologi ieseni. Confirmarea platii pentru voucher a insemnat si contactarea medicului in vederea unei programari.

Dintr-o serie de sedinte de tratament, tanara s-a ales cu o experienta traumatizanta. Medicul de groaza si-a mutat cuibul: o studenta, ultima victima Cand a intrat pe usa cabinetului, tanara a ramas fara replica. "Pe 31 martie 2014, am achizitionat un voucher prin intermediul FanGroup, care imi acorda in schimbul unui pret de 50 de lei, doua detartraje, doua periaje, plus doua obturatii medii la acest cabinet.

"Pe 9 aprilie am intrat in cabinetul situat pe strada Parcului, langa Bazinul Olimpic, la parterul blocului E24. Denumirea cabinetului era Maxx Dent, dar nu am vazut specificat pe nimic numele medicului stomatolog, Ana Maria Nastac. Nu as putea spune daca este cabinetul ei sau isi desfasura activitatea in spatiul altui medic. Dupa ce am intrat si m-am urcat pe scaun a inchis usa cu cheia, motivand ca inca nu are asistenta si poate intra oricine. Mi-a facut doar un detartraj rudimentar, fara ultrasunete, care a durat 5 minute. Cabinetul nu avea nici macar dotarea minima, era mizerie, iar anestezia mi-a facut-o imediat ce am urcat pe scaun. La sfarsit mi-a cerut 50 de lei, chiar daca eu i-am aratat voucherul de pe FunGroup. Mi-a spus ca nimeni nu i-a livrat ei acesti bani si ca trebuie sa platesc. Cand i-am cerut chitanta a inceput sa devina violenta verbal. Mi-a spus ca daca ar da chitante nu i-ar iesi profit nici de un pachet de tigari. Pana la urma mi-a dat o factura in alb doar cu o parafa pusa pe ea si apoi mi-a descuiat usa sa plec. Nu asta trebuie sa pateasca un pacient care intra intr-un cabinet medical", a povestit ingrozita Claudia.

Trimisa in judecata si acuzata de malpraxis

Medicul Ana Maria Nastac si-a mutat cuibul intr-un loc ferit de ochii lumii si a inceput sa-si racoleze clienti prin vouchere "promotionale". In urma unui articol publicat in BUNA ZIUA IASI, conducerea Spitalului Sf. Spiridon si-a dat seama ce medic s-a cuibarit in Policlinica.

Stomatologul Ana Maria Nastac a fugit de acuzatiile de malpraxis din Botosani si isi muta periodic locatia in Iasi. Parchetul de pe lânga Judecatoria Botosani a trimis-o în judecata pe medicul Ana Maria Nastac sub acuzatia de exercitare fara drept a profesiei de medic stomatolog.

 Ancheta a fost demarata în urma cu un an de zile ca urmare a mai multor plângeri penale facute de pacienti. A fost acuzata de rupere de sigilii la cabinetul inchis in urma unei anchete de amploare. Aceasta nu figureaza nici macar in evidenta Colegiului Medicilor Dentisti.

Noul sediu al cabinetului stomatologic avea lacat pe usa ieri si nimic nu indica un orar de consultatii. La numarul de telefon la care ultima victima si-a facut programarea a raspuns dupa mai multe incercari o femeie, care ne-a asigurat ca facem o confuzie.

La Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Iasi a ajuns reclamatia studentei, insa aceasta a fost directionata catre Directia de Sanatate Publica Iasi (DSP) si Antifrauda. Cele doua institutii sunt abilitate pentru a merge pe urma medicului stomatolog care pana acum a reusit sa faca slalom printre autorizatii, dreptul de exercitare a profesiei, taxe si impozite.

sursa: bzi.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
69

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
41

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
44

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...