Rănit după ce a căzut dintr-o camionetă, condusă de pădurarul din Vorona! FOTO

Rănit după ce a căzut dintr-o camionetă, condusă de pădurarul din Vorona! FOTO
  Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce a căzut dintr-o camionetă, lângă Mănăstirea Vorona. 

Doru Vladimir Bîrleanu era în bena unei autoutilitare Iveco, unde erau și niște bușteni, mașina fiind condusă de Ioan Andronic, de 42 de ani, pădurarul din Vorona.

  Într-o curbă, imediat după Mănăstirea Vorona, bărbatul de 48 e ani s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, lovindu-se puternic la membre, suferind răni și la față.

O Ambulanță s-a deplasat la fața locului și după ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La fața locului au ajuns și polițiștii, care au deschis o anchetă.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
410

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
53

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
73

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...