Vladimir Putin a divorţat de Liudmila în mod oficial

Vladimir Putin a divorţat de Liudmila în mod oficial
Preşedintele rus Vladimir Putin a divorţat în mod oficial de Liudmila, de care era despărţit de mai mulţi ani, a confirmat miercuri un purtător de cuvânt al Kremlinului, fără să precizeze o dată în acest sens. Menţiunea "căsătorit" a dispărut din biografia lui Vladimir Putin postată online pe site-ul preşedinţiei ruse, a subliniat miercuri agenţia de stat Itar-Tass, informaţia fiind preluată de televiziunea publică.

Agenţia l-a întrebat pe Dmitri Peskov, un purtător de cuvânt a Kremlinului, dacă acest lucru înseamnă că preşedintele rus a divorţat în mod oficial. "Acest lucru înseamnă că divorţul a avut loc", a răspuns Peskov, fără să ofere alte detalii.

Vladimir Putin, a cărui viaţă privată - atunci când informaţiile nu provin de la Kremlin - este un subiect tabu pentru presa rusă, a surprins întreaga ţară, în iunie, anunţând, alături de Liudmila, că s-a despărţit de ea, într-un interviu televizat regizat cu atenţie.

Preşedintele rus a declarat că este vorba despre "o decizie comună", după aproape 30 de ani de căsătorie.

"De fapt a fost o decizie comună, iar căsătoria noastră s-a încheiat deoarece nu ne mai vedeam aproape deloc. Fiecare are propia viaţă", declara atunci fosta soţie a preşedintelui. "Este un divorţ civilizat", continua Liudmila Putina, fără să spună dacă s-a pronunţat o hotărâre cu privire la divorţ.

Agenţia Itar-Tass adaugă că oficialii politici ruşi sunt obligaţi să-şi depună la 1 aprilie declaraţiile de venituri şi interese. Aceste informaţii cuprind şi resursele membrilor familiilor lor, deci, în mod implicit, şi situaţia familială.

Singurele informaţii personale publicate în biografia preşedintelui le vizează, de-acum, doar pe fiicele sale Maria şi Katerina, născute în 1985 şi, respectiv, 1986.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
19

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
509

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...