Vezi cum decurg lucrarile la Parcul Cornisa! Portariuc a fost in "inspectie" - FOTO, VIDEO

Vezi cum decurg lucrarile la Parcul Cornisa! Portariuc a fost in "inspectie" - FOTO, VIDEO
Parcul de Agrement de la Cornisa prinde contur, iar miercuri primarul Ovidiu Portariuc a fost in "inspectie" pe santier, pentru a vedea cum decurg lucrarile.

Edilul sef a fost insotit de administratorul public al municipiului, Adriana Zaiceanu, si impreuna cu un reprezentant al firmei Electroalfa a vizitat locul unde urmeaza sa fie construit bazinul olimpic de inot, dupa care a urmarit lucrarile de la patinoar si de la terenurile de fotbal si tenis.

La patinoar, constructorii au decis sa foloseasca gheata artificiala si nu gheata de plastic, asa cum se dorea initial.

"Gheata de plastic este pentru sportivii profesionisti, iar aici vor veni amatori. Pentru a nu risca accidentari se va pune gheata artificiala", a spus Ovidiu Portariuc.

O alta noutate o reprezinta terenurile de fotbal si tenis, doua dintre ele fiind acoperite cu balon cu aer cald. Parcul de agrement Cornisa are ca termen de finalizare anul 2015. 






 

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...