TSD Botoșani: "Flutur să ne spună ce a făcut el în 8 ani de mandat"

TSD Botoșani: "Flutur să ne spună ce a făcut el în 8 ani de mandat"

 Dana Lazaruc  

TSD Botoșani atrage atenția asupra faptului că tinerii democrat-liberali induc în eroare opinia publică în ceea ce privește activitatea primarului OvidiuPortariuc, prin acțiunile de campanie pe care aceștia le-au desfășurat ieri, 1 apriliea.c.

"Este regretabil că o organizație de tineret manipulează opinia publică așa cum o fac și seniorii democrat – liberali, dar este și mai regretabil că cei de la TDL nu au suficientă creativitate și să își organizeze propriile acțiuni de campanie. Este clar că acțiunea de ieri de la Primăria Botoșani a fost comandată și regizată de Florin Ghiorghiță, care la rândul său își primește ordinele de la Cătălin Flutur", a declarat Dana Lăzăruc, președintele organizație de tineret a PSD de la Botoșani.

Tinerii social – democrați susțin că PDL nu ar trebui să îl acuze pe Ovidiu Portariuc de nerezolvarea unor probleme administrative, atât timp cât Cătălin Flutur, fostul primar al Botoșaniului nu a reușit să obțină terenurile MapN pentru construcția de locuințe.

"PDL vorbește de funie în casa spânzuratului. Să ne spună mai bine de ce în două mandate, adică în 8 ani de zile, Cătălin Flutur nu a fost în stare să treacă terenurile MApN în administrația primăriei și să demareze construcția de locuințe pentru tineri. Îl așteptăm pe domnul Ghiorghiță cu clarificări în acest sens, pentru că știm că el este portavocea lui Cătălin Flutur", a completat Dana Lăzăruc.

Liderul TSD a mai adăugat că tinerii botoșăneni nu sunt interesați de disputele politice pe care PDL le provoacă, având în vedere că acest partid și-a pierdut relevanța pe plan județean și național.

"PDL este astăzi un partid satelit ce gravitează în jurul imaginii lui Băsescu. Atât timp cât PDL defilează tot cu Emil Boc și Monica Macovei care au distrus țara și pe dinăuntru și în afară, acest partid trebuie ținut departe de pozițiile conducere, pentru că nu poate face decât rău", a încheiat președintele organizației de tineret a PSD.

Comunicat de presă

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
363

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
110

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
332

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...