VIDEO O fetiţă adorabilă îşi scoate calul la o plimbare prin zăpadă

VIDEO O fetiţă adorabilă îşi scoate calul la o plimbare prin zăpadă
Deşi calul "Cinnamon" este destul de mare, animalul nu pare deranjat să o însoţească la o scurtă plimbare pe micuţa Emma de numai doi anişori. În acest clip, fetiţa alături de tatăl său, Justin Dunn, scot blajinul armăsar la o mică tură prin zăpadă.
 
Faceţi cunoştinţă cu Emma şi Mustang-ul Cinnamon, cei mai drăguţi şi mai buni prieteni! Cu ajutorul tatălui ei, Emma ia calul pentru o plimbare în zăpadă.

Acesta este cel mai adorabil clip pe care l-am văzut în ultima vreme iar micuţa Emma este absolut preţioasa alături de calul său, care este atât de blând cu ea.

Sunt o multitudine de motive pentru care copiii sunt atraşi de cai. Copilul simte dragoste, respect şi admiraţie pentru cal, sentimente care dezvoltă încrederea de sine şi elimină agresivitatea sau frica faţă de cei din jurul lor.

De cealaltă parte, caii au un comportament constant şi sunt parteneri pe care copiii se pot baza, mai
ales atunci când vine vorba de prietenie.

Te invităm să urmăreşti acest filmuleţ adorabil, care cu siguranţă îţi va aduce multe zâmbete şi îţi va face ziua mai frumoasă.

Sursa: Youtube

Text: LiveBiz

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
426

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
55

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...