Jandarmii botoșăneni se alătură campaniei Earth Hour

Jandarmii botoșăneni se alătură campaniei Earth Hour
  La nivel mondial, în tabloul acţiunilor de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, se remarcă o campanie unică în istorie - ORA PĂMÂNTULUI.

 Sâmbătă, 29 martie a.c., în intervalul orar 20.30 – 21.30, jandarmii botoşăneni se vor alătura iniţiatorilor Campaniei ,, Ora Pământului , prin reducerea consumului de energie electrică atât la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, cât şi în locuinţele proprii şi, implicit, a poluării. ,, Ora Pământului îşi propune, prin gestul simplu de stingere a luminilor care nu sunt esenţiale funcţionării şi prin deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by, să tragă un important semnal de alarmă la adresa efectelor dezvoltării iresponsabile.

Jandarmeria Română a participat constant la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător ( plantare de arbori, acţiuni de ecologizare ).

 Jandarmeriei Române îi revin prin legea 550/2004, privind organizarea şi funcţionarea instituţiei, atribuţii în domeniul protecţiei mediului înconjurător, a florei şi faunei, în responsabilitatea sa aflându-se şi zonele care au statut de arie naturală protejată, de pe teritoriul României.   Inspectorul general al Jandarmeriei Române, domnul general de brigadă dr. Mircea Olaru, a adresat un apel tuturor jandarmilor, pentru a participa la această campanie, în semn de susţinere a eforturilor globale împotriva poluării şi încălzirii globale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
344

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
185

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
132

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...