Tragedie la Săveni! Bărbat de 35 de ani mort, după ce casa i-a luat foc!

Tragedie la Săveni! Bărbat de 35 de ani mort, după ce casa i-a luat foc!
  Un incendiu izbucnit in noaptea de sambata spre duminica, in locuinta unui tanar din orasul Saveni, observat si anuntat cu intarziere, s-a soldat cu decesul proprietarului.

 Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de miezul noptii.

Persoana care a facut apelul a precizat faptul ca un fum dens iese din locuinta si ca proprietarul, in varsta de 35 de ani, nu raspunde.

La locul indicat, s-a deplasat un echipaj din cadrul Garzii de Interventie Saveni, cu o autospeciala cu apa si spuma.

La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta in interiorul casei.

Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din locuinta, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului.

Acesta a fost descoperit decedat pe patul din camera unde a izbucnit incendiul. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca salteaua patului pe care dormea barbatul si care era amplasat langa soba incinsa, s-a aprins.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
114

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
30

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
227

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...